top of page

DIENSTVERLENING AAN ONZE HUURDERS

Een technisch probleem, een administratieve vraag of gewoon nood aan advies?
Aarzel dan niet om ons te contacteren via 09 277 59 10
of support@ifbvastgoed.be

Elke woning vergt onderhoud en van tijd tot tijd gaat er eens wat stuk. In uw én ons belang is het noodzakelijk om snel en adequaat maatregelen te kunnen nemen teneinde schade te beperken, onnodige kosten te voorkomen en het ongemak voor de bewoners tot een minimum te herleiden.

GEDEELDE VERANTWOORDELIJKHEID 

Een verwarmingsketel die niet tijdig onderhouden wordt zal sneller stuk gaan, een daklek dat niet gemeld wordt kan, ernstige gevolgschade en ongemakken veroorzaken. Precies daarom is onderhoud een gedeelte verantwoordelijkheid tussen huurder en verhuurder.  Verzorg uw woning als een "goede huisvader" en meldt problemen wanneer ze zich voordoen.  Uw medewerking is de beste garantie voor een zorgeloos huurgenot.

WIE DOET WAT?

Da's een goeie vraag maar het antwoord is vaak niet zo eenvoudig.  Een probleem kan meerdere oorzaken en oplossingen hebben, derde partijen kunnen betrokken zijn, gebrekkig onderhoud kan aan de basis liggen, een ongelukje, bouwtechnisch probleem, fabricagefout, noem maar op ...

NUTTIGE DOCUMENTEN

Neem zeker ook even een kijkje op onze downloadpagina waar je heel wat nuttige documenten en handleidingen kan terugvinden.

loodgieter_blue_2.png
bottom of page